Kako odabrati traku za trčanje

SveZaKuću - traka za trčanje

Razlika izmedju magnetnih, mehaničkih i motornih traka za trčanje

Magnetna traka pravi opterećenje pomoću magneta čija se razdaljina kontroliše okretanjem točkića, kada su magneti blizu opterećenje je veće i obrnuto.

Mehanička traka ima sistem opterećenje preko kaiša i čeličnog zamajca. Kada se okreće točkić za kontrolu opterećenja kaiš na zamajcu se zateže ili opušta, što povećava ili smanjuje otpor i samim tim opterećenje.

Koji je sistem bolji? Isti su, jednake trajnosti, kvaliteta i efikasnosti.

Magnetnu – mehaničku traku korisnik okreće sam, kako hoda tako se traka po kojoj hoda okreće.

Motorna traka poseduje složeniji sistem, poseduje motor koji okreće traku tako da korisnik hoda ili trči po traci koja se već okreće. Ukoliko je navedeno da motorna traka poseduje 2 motora, onda ta traka poseduje elektronski sistem za podešavanje nagiba.

Trčanje i penjanje su najvažniji oblici kardio treninga, takođe i najefikasniji metodi za kontrolu telesne težine i smanjenje količine masti u organizmu.

Model KP4100K 291130 trake za trčanje možemo preporučiti, u obzir su uzeti odnos cene i kvaliteta, i na osnovu iskustava naših kupaca stečena dugogodišnjom prodajom ovog modela.

16630 – Motorna traka za trčanje KP4100K 291130

Namenjena za kućnu upotrebu rekreativcima koji žele da svoju kondiciju zadrže tokom cele godine. Opremljena je elektro-motorom snage 1.75 KS koji pokreće gaznu površinu po kojoj se trči. Traku je neophodno pre upotrebe ukuljučiti u električnu mrežu (220V). Brzinu trčanja podešavate preko računara, elektronskim putem. Minimalana brzina je 1 km/h, dok maksimalna brzina iznosi 12 km/h.

Traka poseduje ugrađen računar koji prati vreme, brzinu, pređenu kilometražu, ukupno pređenu kilometražu, potrošene kalorije, puls… Nagib trake je moguće podešavati ručno u 3 položaja. Treneri često savetuju da se trake za trčanje koriste za brzo hodanje umesto za trk, jer je efekat vežbanja isti, a opterećenje na zglobove manje. Naravno vi odlučite šta vam više prija.

VELIKI IZBOR TRAKA ZA TRČANJE I OSTALE FITNESS OPREME

Motorna traka za trčanje KP4100K

Cena Sa PDV-om: 39,990.00 din

muskulatura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *